-

Maak de wereld zoeter: Steun de najaarscampagne van 11.11.11

De campagne van 11.11.11 is gelanceerd en staat dit jaar volledig in het teken van menselijkheid en solidariteit. Vluchtelingenwerk, als trouwe partner van 11.11.11, omarmt deze belangrijke campagne van harte. Samen werken we aan een rechtvaardigere wereld waarin 'Iedereen telt!". Doe mee aan onze chocoladeverkoopactie en steun zo de campagne! Met elke fairtrade chocoladereep die je koopt, draag je bij aan internationale solidariteit. Samen maken we de wereld een stukje zoeter!

"Zoete Steun voor Mensen op de Vlucht" is een chocoladeverkoopactie van Vluchtelingenwerk Vlaanderen om fairtrade chocolade te verkopen en zo bij te dragen aan internationale solidariteit. De chocolade staat symbool voor de zoete beloning van solidariteit – elke verkochte reep is een stap richting een betere wereld voor mensen op de vlucht. 

Doe mee aan onze chocoladeverkoopactie en steun zo de campagne van 11.11.11! Met elke fairtrade chocoladereep die je koopt, draag je bij aan internationale solidariteit. Samen maken we de wereld een stukje zoeter!

Ik bestel chocolade